tecnik

tecnik

tecnik

tecnik

تکنیک های اشپزی

طفاء آتش در حین آشپزی


اگر در حین آشپزی روغن آتش گرفت و کنترل آن از دستتان خارج شد، فقط کافیست روی آن نمک بپاشید.


نمک جریان اکسیژن را قطع و آتش را خاموش می کند!


اگر در حین آشپزی روغن آتش گرفت، فقط کافیست روی آن نمک بپاشید


بجای ریختن مقدار زیادی شکر در قهوه، در آن کمی نمک بریزید!


نمک مزه تلخ قهوه را خنثی و به آن طعم جدید و دلپذیری می دهد.


به علاوه مزه قهوه بیش از حد دم کشیده را می توان با کمی نمک، متعادل کرد.   

نمک مزه تلخ قهوه را خنثی و به آن طعم جدید و دلپذیری می دهد


چطوری لیمو را با پوست بخوریم؟


لیمو (ارگانیک) را بشویید و در فریزر بگذارید تا فریز شود، سپس رنده کنید.


و این تکه های فوق العاده را در سالاد، سس، بستنی یا هر خوراکی دیگری بریزید.


بخارپز کردن غذا


3 فویل آلومینیومی توپی شکل را در ظرفی بگذارید.


بشقاب غذا را روی فویلها قرار داده 250ml آب اطراف آن بریزید و در ظرف را بسته و شعله اجاق را روشن کنید تا بخارپز شود.

منبع:www.beytoote.com

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.